U bent nu hier  Home  Nieuws  The Boy Next Door breekt door: Zomerhit met Jody Bernal

The Boy Next Door boeken
The Boy Next Door breekt door: Zomerhit met Jody Bernal
Bericht geplaatst: 29-06-2017

Vorige in 1:
Volgende in :

Nieuwsbericht

Zeventien jaar geleden scoorde Jody Bernal wekenlang een hit met ‘Que Si Que No’. Nu doet hij, samen met de Tilburgse DJ Lex van Berkel (bekend als The Boy Next Door) en Fresh Coast, een nieuwe gooi naar een zomerhit. Binnen zes dagen heeft het nummer ‘La Colegiala’ al meer dan 500.000 views op YouTube. En dat allemaal door Lex zijn initiatief.

Lex maakte vorig jaar de eerste versie van de remix van ‘La Colegiala’. ,,Ik hou van salsa, van vrouwvriendelijke, zomerse muziek. Een tijd geleden heb ik het originele nummer van La Colegiala gedownload en dat deuntje bleef maar hangen. Uiteindelijk heb ik stukjes uit het originele lied geknipt en daar een remix van gemaakt. Fresh Coast rondde het nummer af en daarna hebben we het op SoundCloud gezet. Daar liep het al goed.”

Enige tijd later had The Boy Next Door een afspraak bij Spinnin’ Records, de grootste platenmaatschappij ter wereld. Toen Lex zijn versie van ‘La Colegiala’ daar liet horen, was Spinnin’ Records enthousiast. Hij kreeg samen met Fresh Coast de kans om het nummer opnieuw te maken, zodat de platenmaatschappij het nummer officieel uit kon brengen. Bij de nieuwe versie moesten ook nieuwe vocalen. Jody Bernal kende het originele nummer en wilde graag meewerken aan de nieuwe versie.

,,Sinds onze samenwerking is hij een goede vriend van me geworden. Mensen vragen wel eens of ik het jammer vind dat Jody alle aandacht krijgt, maar dat is echt niet zo. Er is echt wel over nagedacht om met hem samen te werken. Als we dat niet hadden gedaan, was ons nummer niet zo bekend geworden als nu het geval is. De weg die we hadden moeten belopen zonder Jody was zeker een stuk langer geweest.”

Het nieuwe nummer kwam de eerste keer op de radio in het programmaonderdeel ‘Maak ’t of Kraak ‘t’, van 538. Daar werd ‘La Colegiala’ bijna 80 procent gemaakt. Pas na het draaien van het nummer werd bekend wie de makers achter het nummer zijn.


Bron: bd.nl
Alle nieuwsberichten The Boy Next Door

The Boy Next Door breekt door: Zomerhit met Jody Bernal
Keywords The Boy Next Door: The Boy Next Door huren, The Boy Next Door inhuren, The Boy Next Door boeken, boekingen The Boy Next Door, artiestenbureau The Boy Next Door, artiestenburo The Boy Next Door, prijs The Boy Next Door, boekingskantoor The Boy Next Door, The Boy Next Door kosten, The Boy Next Door management


Artiesten zoeken


Good Booking Mainstage: Bobby Rock

Bobby Rock

D-WAYNE X BOBBY ROCK - GETAWAYPrijsindicatie: Ä 1.000 - Ä 2.500  ex btw ex buma

Optreden: 90 minuten
Genre: House/Dance

Selectie artiesten

Een kleine selectie uit onze databaseDJ's MC's Artiesten Bands Concepts
Leon Bolier
Abstract
Pep & Rash
Genairo Nvilla
DOLF
Franky Rizardo
Rob Stenders
Domien Verschuuren
JoeySuki
Firebeatz
Afrojack
Yung Felix
Chocolate Puma
Sander de Heer
Jurgen
MC Mitch Crown
Lee McKing
Tricky Gullivan
Boogshe
Don Espresso
Iceman
.
Robbie Rise
Roga
Diggy Dex
Maan (The Voice of Holland)
Fais
Fresku
Vengaboys
Ronnie Flex
Jayh
2 Brothers on the 4th Floor
Broederliefde
Jebroer
Merante (Amy Winehouse / My Name Is...)
Nakatomi
Twenty 4 Seven
Dio
Loona
Alive
90s Now
Radio 538 on Tour
3FM on Tour
Slam FM on Tour
Boek je complete line-up
Q-Music the Party


Good Booking
026-7600420
info@goodbooking.nl

Volg ons op

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+ Volg ons op LinkedIn

Copyright © 2014 Good Booking | Algemene voorwaarden | Rechtsgeldigheid  
Design & webdevelopment by Webart Creations